/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO/ Filip a cerut să fie acordat tot suportul necesar persoanelor care au avut de suferit în urma accidentului de la Vinița

missing
08 februarie 2019, ora 11:20

Premierul a transmis condoleanțe rudelor persoanelor decedate și a cerut structurilor responsabile să ofere tot suportul necesar celor aflați în dificultate și familiilor acestora. În acest scop, Pavel Filip a dispus crearea Celulei de Criză care va monitoriza situația și va ajuta cetățenii Republicii Moldova care au avut de suferit în acest accident rutier. Totodată, un grup de salvatori din țara noastră se va deplasa imediat în Ucraina, pentru a vedea la fața locului care este situația și a acorda suportul necesar victimelor.

Pentru informarea suplimentară a rudelor și apropiaților persoanelor care au avut de suferit în accident, a fost creată linia fierbinte 022-78-50-32.

În accidentul produs în această noapte în regiunea Vinița, Ucraina, a fost implicat un microbuz cu 12 pasageri la bord, cetățeni ai Republicii Moldova. Acesta s-ar fi ciocnit cu un autocamion.

Foto: vn.20minut.ua

Foto: vn.20minut.ua

Foto: vn.20minut.ua

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram