/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Radu Albot s-a calificat în sferturile de finală la campionatul din Montpellier, Franța

missing
08 februarie 2019, ora 17:08

Dincolo de tenisul jucat, în confruntarea cu Ernests Gulbis, Radu Albot a avut de câștigat întâi de toate un duel psihic și fizic, doar apoi cel tactic. După ce a condus cu 3-0 în primul set, adversarul a reușit să egaleze la șase și să împingă meciul în tie-break.

După o victorie într-un set atât de intens, era greu de crezut că Gulbis mai avea puterea să revină. Dar letonul s-a dovedit bine pregătit psihic și fizic, și a câștigat setul al doilea după ce a luat un ghem pe serviciul lui Albot.

În decisiv, Albot a condus cu 2-0, cu break în primul ghem, și nu lăsa impresia că va duce la capăt meciul cu victorie. Așa și a fost. Albot s-a impus de fiecare dată pe propriul serviciu ca într-un final să pună punctul la 6-4 în setul al treilea, după două ore și 35 de minute jucate per total. În sferturi, tenismenul moldovean va da piept cu un adversar din Cipru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram