/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

Trei moldoveni au murit într-un accident de circulație în Ucraina. Alte patru persoane au fost rănite

missing
08 februarie 2019, ora 10:26

Potrivit Serviciului de Stat pentru Situații Excepționale din Ucraina accidentul s-a produs cu implicarea unui microbuz cu 12 pasageri la bord. Informația despre trei cetățeni ai țării noastre decedați în urma accidentului se stabilește. Guvernul Republicii Moldova a dispus crearea Celulei de Criză pentru a monitoriza și a ajuta cetățenii Republicii Moldova care au avut de suferit în această noapte într-un accident de circulație produs în apropiere de regiunea Vinița, Ucraina.

Celula de Criză formată, va monitoriza situația și va lua decizii privind transportarea victimelor acasă. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență în comun cu autoritățile va perfecta procedurile și va transporta corpurile neînsuflețite ale persoanelor decedate, dar și va aduce în țara noastră oamenii care au primit traumatisme în urma accidentului.

IGSU a lansat linia fierbinte la telefonul 022 78 -50 -32 pentru informații suplimentare rudelor și apropiaților persoanelor care au avut de suferit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram