/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Polițiștii au reținut la frontiera de la Briceni Renault-ul unui moldovean

missing
11 februarie 2019, ora 15:28

Un tânăr de 27 de ani, cetățean al Republicii Moldova, a rămas fără mașină la punctul de trecere al frontierei Briceni. Polițiștii i-au reținut automobilul de model Renault Laguna, pentru că șoferul a prezentat acte false. Acum bărbatul riscă să achite o amendă în mărime de până la 650 u.c, până la 200 de ore de muncă în folosul comunității sau chiar detenție pe un termen de până la doi ani.

„Polițistul de frontieră a constatat unele divergențe asupra elementelor de protecție a certificatului de înmatriculare care ar fi eliberat de autoritățile poloneze, precum și autenticitatea ștampilei privind trecerea reviziei tehnice pentru anul curent. Conform informațiilor primite de la sursa oficială, datele de înregistrare lipsesc, iar despre istoria autoturismului figurează ca fiind exportat din Olanda încă din anul 2011”, informează serviciul de presă al Poliției de Frontieră.

Șoferul le-a spus polițiștilor în cadrul audierilor că și-a perfectat actele personal, dar nu știa că sunt false.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram