Un tânăr de 27 de ani, cetățean al Republicii Moldova, a rămas fără mașină la punctul de trecere al frontierei Briceni. Polițiștii i-au reținut automobilul de model Renault Laguna, pentru că șoferul a prezentat acte false. Acum bărbatul riscă să achite o amendă în mărime de până la 650 u.c, până la 200 de ore de muncă în folosul comunității sau chiar detenție pe un termen de până la doi ani.

„Polițistul de frontieră a constatat unele divergențe asupra elementelor de protecție a certificatului de înmatriculare care ar fi eliberat de autoritățile poloneze, precum și autenticitatea ștampilei privind trecerea reviziei tehnice pentru anul curent. Conform informațiilor primite de la sursa oficială, datele de înregistrare lipsesc, iar despre istoria autoturismului figurează ca fiind exportat din Olanda încă din anul 2011”, informează serviciul de presă al Poliției de Frontieră.

Șoferul le-a spus polițiștilor în cadrul audierilor că și-a perfectat actele personal, dar nu știa că sunt false.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!