/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Nu plătești 600 de lei, nu ai ce căuta la matineu. Cazul unei familii cu trei copii, din Chișinău

missing
11 februarie 2019, ora 12:51

O mamă din Chișinău s-a plâns conducerii Primăriei orașului că recent, copiii ei nu au fost primiți la matineul de la grădiniță, pentru că a acesta nu a avut de unde să achite șase sute de lei. Potrivit primarului interimar al capitalei Ruslan Codreanu, este vorba despre o familie în care sunt crescuți trei copii, iar unul dintre pici și tatăl acestora sunt persoane cu dizabilități.

Codreanu spune că mama celor trei copii a luat legătura cu el pe rețelele de socializare, iar ulterior, aceștia au vorbit la telefon. Astfel, din spusele mamei, directoarea grădiniței i-au spus: „Ori plătești șase sute de lei, ori stați acasă”.

„Încercați voi să discutați cu părinții, să vedeți câtă durere au ei în suflet (…), iar directoarea de grădiniță i-a spus în batjocoră: «Copilul tău să stea acasă, dacă nu aveți bani»”, s-a adresat Codreanu funcționarilor de la Primărie.

Edilul interimar a spus că părinții continuă să-i scrie mesaje în care-i trimit imagini cum directorii de grădinițe cer bani de la ei pentru diverse necesități ale instituțiilor: de la produse de igienă, până la mobilă și reparații.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram