/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

/FOTO/ Mai multe mașini, blocate pe traseul Chișinău Leușeni. „Este blocat totul absolut, nici înainte, nici înapoi.”

missing
12 februarie 2019, ora 20:10

Mai multe mașini sunt blocate pe traseul Chișinău- Leușeni. Acestea stau pe loc deja de mai bine de 30 de minute. Oamenii cu copii mici spun că au chemat salvatorii pentru ai ajuta.

O cititoare TV8.md ne-a declarat că zeci de mașini sunt blocate și nu se pot mișca din loc. Acesta a spus că mai bine de 10 km din traseu este paralizat, iar de vină s-ar face ninsoare de afară, spune ea.

Este blocat totul absolut, nici înainte, nici înapoi. Traseul este blocat peste 10 km. Eu am copil bolnav în mașină. Am telefonat la 112 și ne-au întrebat dacă avem nevoie ambulanță.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, ninsori nu se prevăd în următoarele șapte zile. Astfel, mâine ne așteaptă temperaturi de până la -1..-5 grade Celsius pe timp de noapte, iar ziua maximile vor fi 5 grade cu plus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram