/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

/FOTO/ Moldovenii răniți în urma accidentului de la Vinița au fost aduși astăzi în țară

missing
12 februarie 2019, ora 16:40

Cei doi cetățeni au Republicii Moldova care au avut de suferit în urma accidentului rutier de la Vinița, Ucraina, au fost aduși astăzi acasă. Victimele sunt o femeie de 29 de ani și un bărbat în vârstă de 35. Acestea au fost preluate de un echipaj SMURD, care s-a deplasat cu ambulanța în Ucraina.

„Pe parcursul drumului, persoanele au fost monitorizate constant de medicii și paramedicii SMURD. Oamenii au fost aduși în siguranță la Chișinău, fiind ulterior internați la Institutul de Medicină Urgentă din capitală pentru ulterioare îngrijiri medicale”, informează reprezentanții IGSU.

Accidentul cu implicarea cetățenilor moldoveni s-a produs pe 8 februarie, în regiunea Vinița, Ucraina. În urma accidentului trei persoane: o femeie de 26 de ani și doi bărbați, unul de 26 de ani și altul, de 44 de ani, au decedat, iar alte patru persoane au suferit diverse traumatisme.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram