Accident grav la Comrat. Un tânăr de 27 de ani a decedat, iar șoferul automobilului a fost transportată la spital. Incidentul a avut loc la data de 13 februarie, în jurul orei 00:15 minute.

Oamenii legii au stabilit că un bărbat de 31 de ani, locuitor al satului Kirsovo conducea o mașină de model „Mercedas Vito”. Șoferul aflat în stare de ebrietate a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un copac. Ulterior, mașina s-a răsturnat.

Potrivit ofițerei de presă a UTA Găgăuzia, Snejana Tucan „În automobil se aflau trei persoane. Conducătorul a fost transportat la spitalul din Comrat. Acesta a suferit o fractură la piciorul drept. De asemenea, un bărbat de 27 de ani a decedat pe loc.

Ambulanța ajunsă la fața locului a constata doar decesul bărbatului. Un alt pasager aflat în automobil nu a fost rănit. Astfel, acesta a refuzat spitalizarea.

Polițiștii au stabilit că Conducătorul auto a fost supus testului de alcoolemie. Astfel, i-a fost depistat 0,77 mg/l de alcool în sânge.

Pe acest caz a fost deschis un proces penal, iar șoferul riscă închisoare de la patru până la opt ani cu privarea de dreptul de a conduce vehicule.