/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO/ Accident grav la Comrat. O persoană a decedat, iar alta a fost transportată la spital

missing
13 februarie 2019, ora 14:22

Accident grav la Comrat. Un tânăr de 27 de ani a decedat, iar șoferul automobilului a fost transportată la spital. Incidentul a avut loc la data de 13 februarie, în jurul orei 00:15 minute.

Oamenii legii au stabilit că un bărbat de 31 de ani, locuitor al satului Kirsovo conducea o mașină de model „Mercedas Vito”. Șoferul aflat în stare de ebrietate a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un copac. Ulterior, mașina s-a răsturnat.

Potrivit ofițerei de presă a UTA Găgăuzia, Snejana Tucan „În automobil se aflau trei persoane. Conducătorul a fost transportat la spitalul din Comrat. Acesta a suferit o fractură la piciorul drept. De asemenea, un bărbat de 27 de ani a decedat pe loc.

Ambulanța ajunsă la fața locului a constata doar decesul bărbatului. Un alt pasager aflat în automobil nu a fost rănit. Astfel, acesta a refuzat spitalizarea.

Polițiștii au stabilit că Conducătorul auto a fost supus testului de alcoolemie. Astfel, i-a fost depistat 0,77 mg/l de alcool în sânge.

Pe acest caz a fost deschis un proces penal, iar șoferul riscă închisoare de la patru până la opt ani cu privarea de dreptul de a conduce vehicule.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram