/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

În ajunul Zilei Îndrăgostiților, FISC-ul e cu ochii pe comercianții de flori din Chișinău

missing
13 februarie 2019, ora 10:59

În perioada 13-15 februarie, când florile sunt la mare căutare, în contextul Zilei Îndrăgostiților, inspectorii fiscali vor verifica comercianții de flori din capitală. În total, vor activa cinci posturi fiscale care vor supraveghea activitatea contribuabililor din acest domeniu de afacere, susțin reprezentanții Serviciului Fiscal de Stat. 

„Aceste acțiuni se vor desfășura în contextul creșterii cererii de flori în ajunul sărbătorilor, fapt ce duce la sporirea riscului de încălcări fiscale și anume: neutilizarea mașinii de casă și control la efectuarea decontărilor în numerar în scopul diminuării veniturilor și respectiv a impozitelor și taxelor aferente Bugetului Public Național”, se menționează într-un comunicat al Serviciului Fiscal.

În acest context, Serviciul Fiscal de Stat recomandă tuturor contribuabililor să se conformeze prevederilor legislației în vigoare, iar cumpărătorilor – să solicite bonul de casă la procurarea florilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram