/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Concurenta Partidului Șor, Rodica Rusu spune de ce a decis să candideze și unde s-a cunoscut cu Ilan Șor

missing
13 februarie 2019, ora 17:07

Vrea să includă o nouă cursă directă peste ocean. Asta este prioritatea care se regăsește în programul electoral a candidatei din partea partidului Șor, Rodica Rusu. Dacă va ajunge în Parlament, concurenta spune că își propune să vină cu proiecte, nu și cu promisiuni. De asemenea, aceasta spune de ce a decis să candideze și unde s-a cunoscut cu Ilan Șor.

Am considerat important pe circumscripția mea să includ în program lansarea unei curse directe peste ocean. Unul dintre obiectivele mele a fost să vin cu proiecte reale pentru oameni, dar nu să vin cu promisiuni care se vor realiza peste zece ani”, a declarat Ridica Rusu, candidata pe circumscripția nr. 51 (SUA, Canada).

De asemenea, fosta prezentatoare a fost întrebată de ce a decis să candideze și de unde îl cunoște pe Liderul Partidului Șor.

Îl cunosc din momentul în care am mers la Aeroportul Internațional Chișinău pentru un interviu de angajare, la poziția serviciului de presă și atunci l-am cunoscut. S-a întâmplat în vara acestui an. Din iunie am început să lucrez la Aeroport. A fost lucruri care m-au determinat. Primul a fost să văd ceea ce s-a întâmplat în orașul Orhei. Știind ce a fost acolo, nimeni nu pate să nege faptul că acest oraș a fost transformat din temelie într-un termen foarte scurt”, a declarat candidata Rodica Rusu.

Rodica Rusu-Eșanu, fostă prezentatoare TV și, în prezent, purtătoare de cuvânt a companiei Avia Invest, care administrează Aeroportul Internațional Chișinău, va candida la alegerile parlamentare din data de 24 februarie pe o circumscripție nr.51 (SUA, Canada).

Găsiți mai multe informații despre candidații la alegerile parlamentare 2019, harta circumscripțiilor și știri electorale în categoria Alegeri.tv8.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram