O porțiune a străzii Alba Iulia va fi iluminată deseară, după ce au fost montate 170 de becuri noi

14 februarie 2019, ora 12:47

O porțiune a străzii Alba Iulia din sectorul Buiucani va fi iluminată deseară, după ce aici au fost montate 170 de corpuri noi de iluminat de tip LED. Potrivit Primăriei capitalei, lucrările de reabilitare au fost executate pe parcursul lunilor ianuarie – februarie, iar costul proiectului este de 1,5 milioane de lei.

De asemenea, din spusele reprezentanților Primăriei, săptămâna viitoare vor începe lucrările la modernizare a iluminatului public pe șoseaua Muncești din Chișinău.

„Pe bd. Mircea cel Bătrân, str. Ion Creangă și Parcul Valea Trandafirilor a fost executate lucrări de înlocuire a corpurilor de iluminat, până în prezent fiind valorificați 3,7 de mil. lei din cei 14 mil. lei prevăzuți în buget pentru acest scop”, menționează reprezentanții municipalității.

De asemenea, pe parcursul anului 2019 urmează a fi modernizat iluminatul public pe străzile: Calea Moșilor, Calea Ieșilor, bd. Moscova, str. Kiev, str. Ciuflea, Viaduct, str. Muncești și sectorul Budești 2, spun reprezentanții Primăriei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram