/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

După ce o educatoare a fost surprinsă cum lovește un copil, autoritățile municipale s-a autosesizat pe acest caz

missing
15 februarie 2019, ora 15:24

După ce o educatoare a unei grădinițe din Capitală a fost filmată în timp ce lovește un copil, pentru că acesta nu dorea să învețe un cântec, autoritățile administrației publice locale Chișinău s-au autosesizat referitor la acest caz și au acordat asistență psihologică copilului agresat și părinților acestuia.

Specialiștii de profil au acordat asistență psihologică copilului agresat, cât și părinților acestuia. De asemenea, autoritățile municipale (Centrului psiho-socio-pedagogic municipal) sunt pregătite cu personal calificat pentru a oferi asistență specializată, în vederea prevenii cazurilor de acest fel pe viitor.

De asistență vor beneficia: angajații din instituțiile de educație timpurie, școli și licee, precum și părinții copiilor, în vederea depășirii situațiilor de abuz, cât și consilierea eventualelor victime ale fenomenului enunțat.

O educatoare a unei grădinițe din Capitală a fost filmată în timp ce lovește un copil. Femeia s-ar fi enervat pentru că micuțul nu dorea să învețe un cântec. Directoarea grădiniței spune că educatoarea, care lucrează în acest domeniu de 30 de ani, va fi concediată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram