/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Reținere CNA! Un tânăr din Chișinău a încercat „să vândă” un permis de conducere cu 1900 de euro

missing
18 februarie 2019, ora 14:09

Un tânăr din Chișinău a fost reținut astăzi de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) pentru că ar fi încercat să „vândă” un permis de conducere de categoria B cu 1900 de euro. Acesta e cercetat pentru trafic de influență.

Potrivit CNA, suspectul ar fi cerut de la o femeie 1 900 de euro ca să o ajute să obţină permisul de conducere. Bănuitul ar fi primit banii, în câteva tranşe, după ce a susţinut că ar avea influenţă asupra membrilor comisiei de examene din cadrul Secţiei Înmatricularea Mijloacelor de Transport şi Calificare a Conducătorilor Auto mun.Chişinău a IP ,,Agenţia Servicii Publice”. Acesta i-ar fi dat asigurări denunţătoarei că ar putea să-i determine pe cei din comisie să o ajute la susţinerea probelor teoretice şi practice.

Tânărul a fost prins în flagrant în momentul primirii ultimei tranşe din suma pretinsă în valoare de 600 de euro. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la 7 ani de închisoare.

Procuratura anticorupţie conduce urmărirea penală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram