/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Democrații joacă hora până la alegeri. Activiștii PDM din Basarabeasca au o nouă formă de campanie – jucatul horei

missing
18 februarie 2019, ora 19:16

Priviți dragi prieteni, țara este în plină sărăcie, Partidul Democrat dansează, chefuiesc. N-au nici o treabă, ei îs între dânșii, cum o zis vorba”.

S-a întâmplat ieri în satul Bașcalia din raionul Basarabeasca. Hora democraților la care au participat și tineri și vârstnici deopotrivă a fost promovată și de președintele organizației raionale PD din Basarabeasca, Valeriu Dragnev.

Drganev a anunțat pe rețele sociale că dansul în care s-au încins organizat cei cu veste albastre ar fi, de fapt, un flashmob. „Echipa Partidului Democrat din Basarabeasca demonstrează o nouă formă de campanie electorală. Flashmob prin dans!”, a scris acesta. Tot ieri, Andrian Candu a făcut haz în timp ce se afla la Orhei. Întâlnindu-se cu o membră a Partidului Șor, aceștia și-au strâns mâna amical și au făcut glume pe seama derulării campaniei.

– Vă dau eu o geacă de-a mea, vreți? – Și eu vă dau un fular. – Ne, ne, ne. Așa schimb nu merge. – Cum merge campania? – Merge bine, ca la voi. – La noi mai bine. Noi avem autobuz frumos.Dar noi avem rezultate deja. – Și noi avem rezultate, uitați-vă. – Voi aveți rezultate într-un oraș, dar noi într-o țara. Și cu siguranță, putem să facem ca în Orhei să fie ca în toată țara”, Andrian Candu, candidat pe lista PDM.

Partidul Democrat participă la alegeri cu o listă națională cu 52 de candidați și 51 de concurenți pe circumscripțiile uninominale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram