/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Vom avea câteva zile calde, dar, către sfârșitul săptămânii, vremea se va răci și va cădea lapoviță

missing
18 februarie 2019, ora 15:46

Pentru următoarele trei zile, meteorologii de la Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) prognozează maxime generoase  de până la +11 grade Celsius pe timp de zi și +3 grade, pe timp de noapte. Totuși, către finele acestei săptămâni, vremea se va răci, iar minimele vor ajunge până la -7 grade Celsius, pe timp de noapte.

Astfel, de mâine până joi inclusiv, la Nord vom avea maxime de +9 grade, în Centru, +10 grade, iar la Sud, maxim +11 grade. La noapte, minimele vor fi între 0 și -2 grade Celsius, iar în nopțile de miercuri, joi și vineri, minimele vor fi de 0… +2 grade.

Vineri, maximele temperaturii aerului pe timp de zi vor fi de +5… +7 grade; sâmbătă, de maxim +4… +6 grade, iar duminică, +6… +8 grade. Sâmbătă și duminică noaptea, minimele temperaturii aerului vor fi de -5… -7 grade.

De asemenea, meteorologii prognozează precipitații sub formă de lapoviță, în partea de nord și centru a țării, iar la sud, ploi slabe, pentru ziua de vineri, iar duminică este posibil să cadă lapoviță la Nord, iar în Centru, să ploua slab.

Urmăriți constant prognoza meteo, pentru a fi la curent cu toate actualizările meteorologilor. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram