/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Candidatul PDM pe circumscripția 43 Cahul a anunțat că se retrage din cursa electorală. Motivul

19 februarie 2019, ora 13:53

Având în vedere că Partidul Democrat este un partid foarte organizat care evaluează forțele prin sondaje veridice, astfel după ultimul sondaj efectuat, împreună cu toată echipa am luat decizia să mă retrag din cursa electorală. O decizie corectă, îndreptată spre susținerea candidaților pro-europeni. Am luat decizia să rămân în funcția de director a IMSP SR Cahul, să continui proiectele de dezvoltare a acestei instituții și să mă dedic în continuare oamenilor”, a scris Creciun pe pagina sa de facebook.

Creciun este al treilea candidat pe circumscripțiile uninominaele care și-a anunțat retragerea din cursa electorală. Anterior anunțuri similare au fost făcute de Nicolae Botgros și Viorel Savva.

În circumscripția 43 au rămas în cursă șapte candidați: Evgheni OSADCENCO, candidatul PSRM; Antonina BELOBROVA candidata Partidului Șor, candidatul PCRM, Gheorghe GHEȚIVU; candidatul ACUM Sergiu TUTOVAN; candidatul Partidului Nostru Sergiu RENȚA; candidatul PL Ștefan SECĂREANU și candidatul independent Ion Groza.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram