/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Ce spune Poliția despre presupusele împușcături de la sediul PCRM Soroca

missing
19 februarie 2019, ora 10:18

După ce candidata Partidului Comuniștilor la alegerile parlamentare Elena Bodnarenco a scris pe rețelele de socializare că cineva ar fi tras dintr-o armă de foc în geamurile sediului comuniștilor din Soroca, Poliția vine cu precizări. 

Astfel, din spusele oamenilor legii, angajații Inspectoratului de Poliție Soroca au fost anunțați despre acest caz ieri, la amiază.

„Veniți la fața locului, polițiștii au stabilit că al treilea geam, din partea stângă a ușii de la intrarea în sediu, avea două orificii cu diametru de aproximativ 1 mm. Efectuând cercetarea la fața locului din partea interioară a geamului nu au fost observate careva urme de deteriorare. Totodată, cu mijloacele speciale au fost cercetate împrejurimile sediului și interiorul acestuia unde la fel, nu au fost depistate careva bile din metal sau gloanțe”, se menționează într-un comunicat al Poliției.

Totuși, porțiunea geamului a fost demontată și transmisă pentru efectuarea unei expertizei, care va scoate la iveală dacă în geam s-a tras ori nu dintr-o armă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram