/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Inspectoratul Național de Patrulare are, de astăzi, un șef nou

missing
19 februarie 2019, ora 10:39

Inspectoratul Național de Patrulare are, începând cu ziua de astăzi, un șef nou. Este vorba despre Marin Maxian, care până acum a exercitat funcția de șef al Direcției generale securitate publică al Inspectoratului General de Poliței (IGP).

Potrivit ofițerei de presă a Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Alina Zbancă, un ordin în acest sens a fost semnat de către secretarul general al MAI, Simion Carp.

Marin Maxian a preluat funcția de șef al INP după ce Livii Baziuc, ex-șeful Inspectoratului de Patrulare, a fost numit în funcția de șef al Direcției audit public intern al IGP.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram