/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Ministerul de Externe face verificări la ambasada R. Moldova la Moscova

missing
19 februarie 2019, ora 16:12

Potrivit deschide.md, care face referire la propriile surse la ambasadă, aici s-ar fi descoperit un centru electoral al PSRM. Sursa scrie că în interiorul Ambasadei este oferit în chirie un birou în care activează o organizație ce pretinde că se ocupă cu problemele diasporei, în realitate, fiind o organizație de tineret a PSRM. Aceasta este condusă de Olga Cebotari, care, pe tot parcursul activității, s-a ocupat de agitație electorală pentru PSRM, tot ea, coordonând activitatea unui centru de apel creat pentru diaspora din R. Moldova, scrie sursa citată.

Contactată de TV8, purtătoarea de cuvânt a PSRM a declarat că nu cunoaște subiectul, dar se va documenta și va reveni cu o reacție.

Precizăm acum câteva zile ministerul de Externe a expediat un demers Guvernului prin care a cerut rechemarea ambasadorului R. Moldova la Moscova, însă nu a precizat care sunt motivele acestei decizii. Șeful statului a anunțat că nu va semna decretul de rechemare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram