/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Dorin Chirtoacă, la Scara Cascadelor, supărat pe presă: „Am venit la fața locului să văd cum se năruie această muncă a mea”

19 februarie 2019, ora 13:30

După ce zilele trecute în presă a fost mediatizat subiectul despre faptul că fragmente din Scara Cascadelor din Parcul Valea Morilor au început să se năruie după topirea zăpezii, astăzi, fostul primar al capitalei Dorin Chirtoacă a mers în parc să verifice cum stau lucrurile.

Într-un video postat pe rețelele de socializare, Dorin Chirtoacă spune că subiectul a fost mediatizat numai pentru ca să-l discrediteze pe el, în calitate de candidat la alegerile parlamentare.

„A apărut informația că scara se năruie și că lucrările au fost făcute prost; am venit la fața locului să văd cum se năruie această muncă a mea (…), că acestea au fost titlurile de știri, la TV8, la Pro TV, la nu mai știu care pe acolo. Spuneți-mi, unde este această năruire?”, a spus Dorin Chirtoacă.

Fostul edil a reproșat presei că este în goana de senzație.

„De ce vă bateți joc de munca mea? Voi, care nu ați făcut nimic, nu ați ridicat un pai de pe jos, numai să criticați și să întoarceți totul pe dos (…). Cât eram primar am fost nevoit să înghit și să tac pentru că orice proiecte am făcut se încerca discreditarea acestora (…). Care este sensul să muncești pentru comunitate, dacă munca ta este discreditată?”, a mai spus liberalul.

Duminică, pe rețelele de socializare au apărut o serie de fotografii făcute la Scara Cascadelor, din care se vede că stratul superior al pilonilor Rotondei se decojește și baza se năruie.

Rugat de presă să comenteze, primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu a spus că, cel mai probabil, materialele cu care s-a restaurat obiectivul au fost de proastă calitate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram