/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

De mâine, microbuzul nr. 103 din Chișinău va circula până în localitatea Dumbrava. Ce itinerar va avea

missing
20 februarie 2019, ora 16:47

Microbuzul de pe ruta nr. 103 din Chișinău îți extinde traseul până în localitatea Dumbrava din suburbia Trușeni, începând cu ziua de mâine, 21 februarie. „Măsura este luată pentru a satisface necesitățile de asigurare cu transport public a populației din zonă”, spun reprezentanții Primăriei.

Astfel, ruta municipală de microbuz nr. 103 va circula conform următorului itinerar:

Tur: de pe str. Liviu Deleanu pe șos. Balcani, în raza satului Dumbrava: str. Durlești, str. Ioan Botezătorul;

Retur: în raza satului Dumbrava: str. Ioan Botezătorul, str. Teilor, str. Sfântul Gheorghe, str. Durlești, șos. Balcani, str. Liviu Deleanu și în continuare pe traseul stabilit.

„Modificările în Programul de transport al municipiului Chișinău a fost posibile ca urmare unei solicitări a Primarului general interimar, Ruslan Codreanu, către Administrația de Stat a Drumurilor, referitor la instalarea unui obiectiv de semafor la intersecția str. Liviu Deleanu – șos. Balcani, pentru securizarea circulației transportului public din zonă”, se menționează într-un comunicat de la Primărie.

Pe ruta municipală de microbuz nr. 103 „str. Arheolog Ion Casian Suruceanu – satul Dumbrava (str. Ioan Botezătorul)” vor activa 50 unități de transport.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram