/FOTO/ Un bărbat, prins cu cannabis la frontieră. Unde era ascunsă substanța interzisă

21 februarie 2019, ora 15:03

La linia de control destinată mijloacelor de mare tonaj, s-a apropiat un camion ce efectua ruta Federația Rusă – România. În timpul verificărilor în compartimentul prevăzut pentru odihna șoferului a fost depistată o sacoșă cu două cutii tetrapac (cu volumul de 1 litru) în interiorul cărora se afla o substanță vegetală fărâmițată de culoare verde închis cu un miros înțepător asemănător cu canabisul.

Audiat, conducătorul auto, locuitor al mun. Chișinău în vârstă de 44 de ani a comunicat că pachetul respectiv l-a preluat de la cunoscut din Ucraina, ultimul solicitându-i ajutorul de a-l transmite unei persoane necunoscute din capitală. Moldoveanul susține că nu a intrat în detalii privind conținutul cutiilor.

Polițiștii de frontieră din Direcția regională Est au preluat probe din masa vegetală fiind trimise pentru efectuarea expertizei. Au fost întocmite materiale procesuale prevăzute de CP a RM, conform cărora se vor stabili toate circumstanțele săvârșirii faptei ilegale și identificarea persoanelor implicate nemijlocit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram