/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Moldovagaz modifică modalitatea de facturare a gazelor. Până când va fi aplicată aceasta

missing
23 februarie 2019, ora 14:28

SA ,,Moldovagaz” informează toți consumatorii săi casnici, persoane fizice, despre faptul că în februarie 2019 va fi modificată modalitatea de facturare a gazelor furnizate în luna ianuarie 2019. Acest lucru este făcut în legătură cu actualizarea sistemului informațional de evidență a gazelor naturale.

Astfel, în luna februarie 2019 facturile care conțin datorii pentru luna ianuarie 2019 vor fi repartizate mai târziu. Totodată, termenul de achitare a datoriilor va fi indicat expres în factură și, de asemenea, va fi prelungit.

Începând cu luna martie 2019, modalitatea de eliberare a facturilor persoanelor fizice, cât și termenii de achitare ale lor, va avea loc conform condițiilor anterioare.

Compania atenționează că tarifele la gazele naturale aprobate de ANRE rămân aceleași.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram