/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Un mandat al PP Șor este de 39 de ori mai scump decât unul al blocului ACUM. Cât au cheltuit partidele în campanie

missing
26 februarie 2019, ora 12:12

Al doilea cel mai scump fotoliul de deputat este al democraților. Aceștia vor avea 30 de mandate, iar în campanie au cheltuit 30 de milioane 295 mii de lei, de unde rezultă că un fotoliul de parlamentar i-a costat peste un milion de lei.

Fracțiunea care a acumulat cel mai multe mandate este a socialiștilor – 35 de mandate, unul costă peste 156 de mii de lei. Partidul având cheltuieli de cinci milioane 471 de mii de lei în campania electorală.

Blocul ACUM, care participă pentru prima dată la alegerile parlamentare, va avea 26 de mandate. Potrivit unui calcul, un fotoliu de deputat a costat formațiunea peste 71 de mii de lei. ACUM cheltuind în campanie 1,8 milioane de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram