Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 967: Atac masiv și plan prezentat la Bruxelles. ISW: Putin ia în calcul invazia totală a Moldovei

/VIDEO/ PSRM, subiect de discuție la un TV din Rusia: „Acest Partid Socialist al lui Dodon deloc nu e pro-rus. Uitați-vă în biografia lui Igor Dodon”

missing
27 februarie 2019, ora 15:20

Video: Videoface.ru

Alegerile din Republica Moldova și rezultatele obținute de Partidul Socialiștilor (PSRM) au devenit, printre altele, subiect de discuție la o emisiune de la un post de televiziune din Rusia. 

Unul dintre invitații din platoul emisiunii „Pravo Golosa” (n.r. Dreptul la vot) de la postul TV Centru, a spus că pentru Federația Rusă este „un succes”, faptul că socialiștii nu au câștigat alegerile, pentru că „în caz contrar, noi am fi avut acolo un front nou”, a opinat unul dintre invitații emisiunii.

Declarația a aprins spiritele în platou, iar alți invitați au spus că, de fapt, socialiștii au câștigat pe circumscripția națională.

„Socialiștii nu au obținut majoritate în Parlament. Contează nu numărul oamenilor pe care Dodon sau partidul său îi va duce în Parlament, dar contează ca acest partid să facă ceva acolo. Ca Parlamentul să mai poată să se întrunească și să-l suspendeze repede pe Dodon pe cinci minute, iar apoi speaker-ul să semneze repejor toate documentele care trebuie”, a spus moderatorul emisiunii.

„Chiar credeți că partidul lui Dodon este un partid pro-rus? Uitați-vă la toată biografia lui Igor Dodon și veți vedea că anume domnul Dodon a făcut așa că Moldova acum aparține unui singur om”, a mai spus acesta.

PSRM a obținut la alegerile parlamentare din acest an 35 de mandate în viitorul Legistativ.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.