/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Vreme răcoroasă în acest weekend, în sudul țării vor cădea și câțiva fulgi. Săptămâna viitoare primăvara își intră în drepturi

missing
02 martie 2019, ora 09:12

Pentru astăzi meteorologii anunță temperaturi destul de joase pentru început de primăvară. În nordul țării se vor înregistra între 1-5 grade Celsius, în centru 2-5 grade, iar în sud 3-6 grade. Tot în raioanele de sud ale țării, Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță că la noapte vor cădea și câțiva fulgi. Minimele în noaptea spre duminică vor atinge -6 grade Celsius.

Duminică, pe parcursul zile va crește cu un grad mercurul din termometre, iar pe timpul nopții vor scădea cu un grad. Astfel, în nordul țării vom acea până la -7 grade Celsius.

Începând de luni, nu vom mai avea temperaturi sub 0 grade și vremea se va încălzi considerabi astfel că sfârșitul săptămânii va veni cu până la 18 grade de căldură.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram