/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Troleibuze care circulă prin Chișinău, cu defecțiuni la sistemul de frânare și dispozitivele de iluminare

04 martie 2019, ora 11:20

Zeci de troleibuze care circulă prin Chișinău au fost supuse verificărilor. La unele dintre ele au fost depistate defecțiuni la sistemul de frână,  la mecanismul de direcţie, dispozitivele de iluminare ori de semnalizare ș.a. Încălcările au fost depistate de angajaţii Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie Chişinău, care au efectuat verificări la Parcul de troleibuze nr.1, din sectorul Buiucani al capitalei.

În total, au fost supuse verificărilor 40 de unități de transport. Scopul controalelor a fost evaluarea stării tehnice a unităţilor de transport, spun polițiștii.

În urma încălcărilor depistate de către forțele de ordine au fost întocmite patru procese-verbale cu aplicarea amenzilor de la 600 lei lei la 900 lei și cu aplicarea a câte trei puncte de penalizare, pentru admiterea în circulație a vehiculelor a căror stare tehnică nu corespunde normelor tehnice, mecanicului i-a fost înmânată prescripție cu termen de înlăturare a defecțiunilor depistate, iar pentru patru unități  de transport a fost anulată ieșirea pe rută din motive tehnice.

„Scopul Poliţiei Capitalei este de a preveni accidentele rutiere cu implicarea transportului public, iar şoferii au fost  atenţionaţi să respecte regulile de circulaţie rutieră”, spun polițiștii, menționând că vor mai fi desfășurate activități similare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram