/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Primăvară în calendar și afară! În următoarele 6 zile vom avea temperaturi de până la +18 grade și ploi slabe

missing
04 martie 2019, ora 14:37

Începutul lunii martie este generos și ne aduce maxime de până la +18 grade în termometre, potrivit meteorologilor de la Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Prognozele mai arată, de asemenea, ploi slabe și sporadice, în special în zilele de weekend.

Mâine, maximele temperaturii aerului vor fi de +14… +16 grade, cerul va fi doar parțial noros, iar ploi nu se prevăd.

Miercuri, la Nord este posibil să plouă slab, iar maximele temperaturii aerului vor oscila între +11 și +13 grade Celsius. În Centru și la Sud nu se prevăd precipitații, cerul va fi doar parțial acoperit de nori.

Joi ziua se mai încălzește puțin, astfel, maximele temperaturii aerului vor fi între +15 și +17 grade Celsius. Vineri se va încălzi la amiază până la +16… +18 grade Celsius. În aceste două zile nu sunt prevăzute precipitații.

Sâmbătă și duminică ar putea ploua slab la Nord și în Centru, iar maximele temperaturii aerului vor fi de +13… +15 grade Celsius.

Noaptea, în prima parte a săptămânii minimele temperaturii aerului vor fi de 0… +2 grade, iar spre finele săptămânii, de +3… +5 grade Celsius.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram