/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO. VIDEO/ Ședința în dosarul lui Petic s-a încheiat. Când va avea loc pronunțarea sentinței

missing
05 martie 2019, ora 14:38

UPDATE. 14:36 Ședința s-a încheiat. Pronunțarea sentinței va avea loc pe 20 martie.

UPDATE. 14:25. Reporterul TV8 a încercat să vorbească cu președintele instanței. Secretarele au spus ca șefa Judecătoriei este la un seminar.

UPDATE. 14:15. La ședința au venit observatorii din partea SUA, deși inițial aceștia nu au avut acces în cadrul instanței, ulterior acestora li s-a permis să intre.

UPDATE. 13:35. Presa nu are acces în interiorul judecătoriei. Reporterul TV8 a discutat cu unul dintre mascați, care a relatat despre acest fapt, afirmând că cel mai probabil nu va avea acces nici la pronunțarea sentinței. Soției lui Petic i-a fost permis accesul.

UPDATE. 13:25. Susținătorii lui Petic s-au îndreptat la intrarea din spate a instanței. Aceștia au pancarte în mâine și scandează: Libertate Gheorghe Petic.

Precizăm că procurorii cer ca Gheorghe Petic să fie condamnat la patru ani de detenție. De asemenea, acuzatorul cere ca acestuia să i se aplice o amendă în mărime de 650 de unități contravenționale și 65 000 de lei, cheltuieli judiciare, potrivit avocatei acestuia, Angela Istrati.

Gheorghe Petic a fost reținut la jumătatea lunii octombrie a anului trecut. El a fost ridicat de polițiști din fața primăriei din Ungheni, fiind suspectat că ar fi violat o femeie. Acesta a respins acuzațiile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram