/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ „În cazul în care vom fi presați preferăm să renunțăm la mandatele de deputat”. Deputații PSRM au semnat o declarație

missing
05 martie 2019, ora 13:29

Potrivit ei, PSRM va discuta și va duce tratative cu alte partide doar după ce alegerile vor fi validate de Curtea Constituțională. În prezent, deputații discută în interiorul fracțiunii și nu au loc alte negocieri.

În același timp, Ion Ceban, deputat ales, a prezentat o declarație care a fost semnată de toți cei 35 de deputați PSRM. „Noi deputații PSRM din Parlamentul R. Moldova promitem că vom lucra în noul Parlament numai n cadrul unei singure echipe, unite a PSRM, în cazul n care vom fi presați preferăm să renunțăm la mandatele de deputat decât să trădăm echipa PSRM și alegătorii noștri”, a citat Ceban din declarație.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram