/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO/ Au urcat pe piloni și au stat într-un picior. Mesajul din spatele imagini postate de ambasada Marii Britanii la Chișinău

missing
08 martie 2019, ora 10:12

Echipa Ambasadei s-a alăturat în acest an la #BalanceforBetter. Pentru noi, o societate mai bună înseamnă o societate echilibrată. Ambasadorul britanic, Lucy Joyce, afirmă că „abilitarea femeilor poate motiva femeile prin realizarea mai multor potențiale prin promovarea participării lor în toate domeniile de activitate, prin construirea unor economii mai puternice, prin îmbunătățirea calității vieții și prin egalitatea de gen, oferă șanse egale”, se spune în mesajul postat de ambasadă care însoțește imaginea de mai jos.

Totodată, pentru a promova acest mesaj, Ambasada Marii Britanii din Chișinău a promovat ambasada Germaniei pentru a posta o imagine similară și a scrie un mesaj pentru o comunitate mai bună și mai echilibrată! Cei din urmă au acceptat provocarea și au venit cu imaginile de confirmare pe pagina de facebook a instituției.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram