Angajații ambasadei Marii Britanii la Chișinău au urcat pe pilonii din fața instituții și au stat într-un picior. Astfel, aceștia s-au alăturat mișcării și provocării #BalanceForBetter prin care se promovează o societate echilibrată.

Echipa Ambasadei s-a alăturat în acest an la #BalanceforBetter. Pentru noi, o societate mai bună înseamnă o societate echilibrată. Ambasadorul britanic, Lucy Joyce, afirmă că „abilitarea femeilor poate motiva femeile prin realizarea mai multor potențiale prin promovarea participării lor în toate domeniile de activitate, prin construirea unor economii mai puternice, prin îmbunătățirea calității vieții și prin egalitatea de gen, oferă șanse egale”, se spune în mesajul postat de ambasadă care însoțește imaginea de mai jos.

Totodată, pentru a promova acest mesaj, Ambasada Marii Britanii din Chișinău a promovat ambasada Germaniei pentru a posta o imagine similară și a scrie un mesaj pentru o comunitate mai bună și mai echilibrată! Cei din urmă au acceptat provocarea și au venit cu imaginile de confirmare pe pagina de facebook a instituției.