/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Accidente fatale, în weekend: Trei persoane au murit

missing
11 martie 2019, ora 10:17

Trei persoane și-au pierdut viața în ultimele trei zile, în accidente rutiere, produse pe teritoriul Republicii Moldova. Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare (INP), alte 21 de persoane au fost traumatizate. 

Inspectorii de patrulare care au intervenit în ultimele trei zile pe traseele naționale au depistat peste nouă sute de încălcări ale șoferilor. Cele mai multe încălcări țin de depășirea vitezei admise – peste șase sute.

Alți 54 de șoferi nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră, iar 30 șoferi erau în stare de ebrietate la volan.

„Pentru prevenirea accidentelor rutiere, Inspectoratul Național de Patrulare îndeamnă toți participanții la trafic să respecte regulamentul circulației rutiere și să fie vigilenți atunci când pornesc la drum”, se menționează într-un comunicat de la INP.

În total, în perioada 8-11 martie 2019, în Republica Moldova s-au produs 14 accidente grave.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram