/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Percheziții în 30 de locații din nordul țării. Trei persoane au fost reținute

missing
12 martie 2019, ora 08:54

UPDATE. 8:57. Administrația Națională a Penitenciarelor anunță că în dimineața zilei de 12 martie au efectuat 14 percheziții în Penitenciarele nr.4-Cricova, nr.6-Soroca, nr.11-Bălți și nr.18-Brănești. Perchezițiile au fost efectuate în cadrul unui dosar privind suspectarea mai multor deținuți în comiterea infracțiunilor deosebit de grave în regiunile de nord a Moldovei. Obiectele interzise depistate la deținuți au fost documentate și ridicate de organele de poliție.

Astfel, în dimineața zilei de astăzi, a fost demarată o operațiune specială cu implicarea a 120 polițiști din cadrul Inspectoratului Naţional de Investigaţii, Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială “Fulger”, subdiviziunilor teritoriale ale IGP și 200 angajați ai Administrației Naționale a Penitenciarelor, materializată prin descinderi cu percheziții în peste 30 de locații: la domiciliu și în locurile de detenție (penitenciarele Cricova, Soroca, Bălți și Brănești).

Până la moment au fost reținute trei persoane pentru 72 de ore.

Cu detalii revenim.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram