/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Un bărbat din Cahul s-a ales cu un apartament, printr-o hotărâre falsă de judecată. CNA l-a reținut pentru 72 de ore

missing
12 martie 2019, ora 09:12

Un bărbat din Cahul și-a însușit un apartament în valoare de 20 de mii de euro, printr-o hotărâre falsă de judecată. Potrivit Centrului Național Anticorupție (CNA), totul s-a întâmplat după ce proprietarul locuinței a decedat, iar moștenitorii acestuia au fost, în acest mod, deposedați de casă. 

Ulterior, apartamentul a fost vândut unei persoane interpuse, cauzându-se un prejudiciu material fiecarui successor de drept în sumă totală de 20 000 de Euro, echivalentul sumei de 93 600 de lei.

Suspectul a fost reținut, pentru 72 de oere, de ofiţerii Direcţiei generale teritoriale Sud a CNA şi procurorii anticorupţie. Se presupune că acesta ar fi acţionat în complicitate cu persoane necunoscute ca să preia apartamentul.

Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă până la zece ani de închisoare. În prezent, se efectuează investigaţii pentru depistarea tuturor persoanelor implicate.

Procuratura anticorupţie conduce urmărirea penală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram