/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/DOC/ Câți șomeri au fost înregistrați în Moldova în luna februarie

missing
15 martie 2019, ora 15:46

Potrivit, Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, pe parcursul lunii februarie peste 1600 de șomeri au ieșit din evidență, dintre aceștia peste șapte sute sunt femei, iar în jur de nouă sute sunt bărbați. Totuși, la finele lunii, la evidență au rămas peste 20 de mii de persoane.

De asemenea la finele lunii de ajutor de șomaj beneficiază peste 1200 de persoane. În acest context peste 3600 de lei au constituit cheltuielile pentru acordarea ajutorului de șomaj. Totodată pentru formarea profesională au fost alocați 906 lei. Mărimea medie a ajutorului de şomaj este de 1630 de lei.

La începutul acestui an, au fost înregistrați în total peste șase mii de șomeri. Dintre care aproximativ 1600 au fost încadrați în câmpul muncii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram