/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ UPDATE: Alerta cu bombă la sediul judecătoriei din Varnița, FALSĂ

15 martie 2019, ora 18:06

UPDATE: 18:03 Potrivit oamenilor legii, apelul la 112 a fost fals. Geniștii au finalizat verificarea sediului Judecătoriei. Nu a fost depistat nici un obiect explozibil. Urmează a fi identificată persoana care a efectuat apelul.

UPDATE: 17:00 Apelul a fost efectuat la ora 15:10, iar oamenii au fost evacuați din clădire la ora 15:20. Ședințele de judecată au fost întrerupte. Primii fața locului au venit poliția și pompierii. Aproximativ peste 20 de minute s-au prezentat și geniștii.

Un bărbat a sunat la 112 și a comunicat că în sediul judecătoriei din satul Varnița s-ar afla o bombă. Poliția a ajuns la fața locului și a evacuat oamenii din clădire.

Zona a fost încercuită, iar polițiștii sunt în așteptarea geniștilor. Autoritățile urmează să cerceteze locul pentru a stabili dacă apelul este fals sau nu.

În același timp, poliția întreprinde măsurile necesare în vederea identificării persoanei care a efectuat apelul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram