/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Mesajul OSCE pentru autoritățile moldovenești după reținerea a doi jurnaliști greci pe aeroportul Chișinău

missing
15 martie 2019, ora 11:01

După refuzul de intrare la doi jurnaliști greci în Moldova, pe 13 martie. Fac un nou apel către autoritățile din Moldova pentru a facilita călătoriile jurnaliștilor străini dintr-o țară OSCE în alta” a scris reprezentantul OSCE pe twitter.

Anticorupție.md a relatat că doi jurnaliști de investigație din Grecia, Aggelos Provolisianos și Vangelis Triantis, au fost reținuți, miercuri seara, de Poliția de Frontieră la Aeroportul Chișinău, și luați la întrebări mai bine de jumătate de oră. Aceștia au fost anunțați de polițiști că nu le este permis accesul în țara noastră întrucât nu au acreditare pentru a-și desfășura activitatea jurnalistică. Cei doi au fost eliberați abia după implicarea Ambasadorului Greciei în Moldova, cu sediul la Kiev.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram