Un tânăr din Cimișlia a fost snopit în bătaie de amicii săi. Pe internet au apărut imagini video în care se vede cum băiat de 19 ani este plin de sânge și abia se ține pe picioare după ce a fost bătut cu bestialitate. Poliția s-a autosesizat și a intentat un proces penal pentru a examina toate circustanțele cazului.

În imaginile video se vede că un grup de minori și tineri se contrează cine a tras și cine nu în băiatul de 19 ani. Potrivit polițiștilor, incidentul a avut loc în seara zilei de 14 martie. Tânărul de 19 ani din localitatea Cicur-Mingir, raionul Cimislia, aflându-se în ospeție la un amic, de 15 ani, împreună cu alți doi minori, de 15 și 16 au servit băuturi alcoolice. La un moment dat între victimă și unul dintre prieteni, s-ar fi iscat un conflict care a degenerat în bătaie, unde s-au implicat și ceilalți tineri.

Pe acest incident victima a scris o cerere la Poliție. Suspecții au fost audiați, iar victima a fost îndreptată la expertiza medico legală. Conform actului de examinare medico-legală, victimei i-au fost cauzate mai multe leziuni corporale: echimoze și excoriații multiple pe față și spate care se califică ca leziuni corporale ușoare.