/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Olanda: Cel puţin trei persoane a fost ucise într-un tramvai după un incident armat

missing
18 martie 2019, ora 16:37

Cel puțin trei peroane au fost ucide, iar alte nouă au fost rănite într-un tramvai în orașul Utrecht, Olanda, a declarat primarul orașului, scrie Independent.com.

Autoritățile din regiune au anunțat imediat alerta în zonă și au spus că incidentul ar fi fost provocat de un posibil atac terorist.

De asemenea, poliția militară olandeză a făcut o alertă la aeroporturile olandeze, în timp ce poliția a lansat o lovitură de gunoi pentru omul de luptă.

Polițiștii germani declară că sunt în căutarea individului care a provocat tragedia.  Astfel, mai multe școli au fost închise.

Foto: twitter/ Amichai Stein

Foto: twitter/ CGTN

Foto: twitter/ AJ+

Foto: bloomberg.com

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram