/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

UPDATE: Serviciul Vamal s-a autosesizat pe faptul perchezițiilor de la Vama Sculeni

missing
18 martie 2019, ora 12:01

UPDATE: 12:00 Serviciul Vamal s-a autosesizat pe faptul perchezițiilor operate de ofițerii CNA și procurorii anticorupție la postul vamal ”Sculeni” și Aparatul Central al instituției. Astfel a fost dispusă inițierea unei anchete de serviciu, iar Serviciul Vamal vor colabora cu organele de anchetă.

UPDATE: 10:39 Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) au descins azi la punctul vamal Sculeni. În urma perchezițiilor au fost reținute cinci persoane, printre care trei vameși și șeful unei direcții din cadrul Serviciului Vamal. Aceștia sunt suspectați de corupere pasivă, trafic de influență și complicitate la corupere pasivă.

„CNA desfăşoară acţiuni de urmărire penală în postul vamal Sculeni şi la Chişinău, sediul central al Serviciului Vamal în cadrul mai multor cauze de corupţie. La această oră, sunt deja reţinute cinci persoane dintre care trei inspectori vamali de la Ungheni, un intermediar şi şeful unei direcţii a Serviciului Vamal, aparatul central. Persoanele sunt suspectate de corupere pasivă, trafic de influenţă şi complicitate la corupere pasivă. Mai multe detalii vor fi comunicate la finalul acţiunii”, informează reprezentanții serviciului de presă al CNA.

Detalii la acest subiect:

Detalii de la CNA! Vameșii reținuți azi luau câte 400 de euro pentru a închide ochii la mașinile cu numere de înmatriculare străine

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram