/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Angajații MAI vorbitori de limbă franceză vor oferi ajutor suporterilor francezi la frontieră

missing
19 martie 2019, ora 14:45

Potrivit șefului adjunct al Inspectoratului Naţional de Poliţie (IGP), Gheorghe Cavcaliuc, la punctele de intrăre în țară, inclusiv la aeroport vor fi prezenți și angajații Biroului Migrație și Azil. Aceștia vor susține suporterii francezi în cazul în care vor fi probleme ce țin de termenul de valabilitate al actelor de identitate.

„Poliția a făcut un demers către serviciul 112 ca pe parcursul perioadei 21-25 martie, la primele intrări în țară a suporterilor sau a echipei Franței și până la plecarea acestora din Republica Moldova, la pupitrul de recepționare al apelurilor de urgență 112 să fie prezenți vorbitori de limbă franceză”, a declarat șefului adjunct al Inspectoratului Naţional de Poliţie.

În Republica Moldova vor veni aproximativ patru sute de suporteri care vor susține echipa Franței. Amatorii de fotbal vor veni preponderent din: Ucraina, România și Franța. Poliția națională va asigura transportarea organizată și în siguranță a suporterilor de la intrarea în țară până la locul de cazare și până la stadionul Zimbru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram