/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Percheziții la FISC! Un inspector fiscal și un agent economic, reținuți. (UPDATE) Reacția FISC-ului

missing
19 martie 2019, ora 12:15

UPDATE, ora 12.25: Reprezentanții Serviciului Fiscal de Stat (SFS) au venit cu o reacția în urma anunțului despre perchezițiile de la instituție: „Serviciul fiscal de stat va acorda sprijinul necesar organelor de anchetă în documentarea faptelor presupus ilegale ale unor angajaţi ai instituţiei. Totodată, va pune la dispoziţia procurorilor informaţia relevantă care ar putea să ajute la elucidarea tuturor circumstanţelor cazului. În acelaşi context, SFS îşi reiterează angajamentul de a fortifica climatul de integritate în instituţie şi de a spori calitatea serviciilor prestate cetăţenilor”.

Ora 12.09: Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) desfășoară percheziții la FISC. Șeful adjunct al PCCOCS, Vitalie Busuioc, a confirmat pentru TV8 că un inspector fiscal și un agent economic au fost reținuți.

Potrivit lui Busuioc, este vorba despre un dosar de evaziune fiscală și escrocherie: „Sunt vizați mai mulți agenți economici și un inspector de la Serviciul Fiscal care ar fi în complicitate cu ei”, a precizat procurorul.

La operațiune participă și ofițerii Serviciului de Informare și Securitate (SIS).

Detalii AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram