/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Regulile de acces la meciul Moldova-Franța. Ce acte trebuie să ai pentru a putea intra la stadion

missing
19 martie 2019, ora 14:44

Potrivit ofiţerului de securitate al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal (FMF), Veaceslav Samarschi, pentru suporteri vor fi puse la dispoziție două zone de acces. „Una de pe strada Cuza Vodă, iar a doua de pe strada Burebista. În aceste puncte vor fi amplasate porțile de acces și se va efectua verificarea persoanelor de către forțele de ordine”, a declarat ofițerul de securitate al FMF.

De asemenea ofițerul de securitate al FMF a îndemnat amatorii de fotbal să utilizeze transportul public. „Vor fi puse în circulație mai multe unități de transport atât înainte de meci cât și după”, a comunicat Veaceslav Samarschi.

Potrivit forțelor de ordine, în ziua meciului se va interzice intrarea la stadion cu arme și obiecte de înjunghiere, droguri, produse pirotehnice, substanțe lacrimogene, sticle, băuturi alcoolice etc. În acest context se va interzice accesul suporterilor la stadion în stare de ebrietate.

Pe parcursul întregului meci, în perimetrul zonelor sporite de risc vor acționa echipe anti-tero, angajați ai Ministerului de Interne înarmați și pregătiți de a riposta orice situație de risc.

Amintim că în timpul desfășurării mult așteptatului meci de fotbal Moldova-Franța, pe mai multe străzi din apropierea stadionului Zimbru din Chișinău traficul rutier va fi restricționat.

Meciul de fotbal Moldova-Franța din Cadrul preliminarelor Euro 2020 va avea loc pe data de 22 martie pe stadionul Zimbru începând cu ora 21:45. La meci sunt așteptate în jur de zece mii de persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram