/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Ce spune Ghenadie Sajin despre noua sa funcție de președinte al raionului Ialoveni: „Colegii au considerat că voi fi mai util acolo”

missing
20 martie 2019, ora 17:07

Ghenadie Sajin, noul președinte al raionului Ialoveni, spune că a fost promovat în această funcție de colegii săi din Partidul Democrat, care sunt de părere că acesta s-ar descurca foarte bine în fotoliul de președinte de raion.

„Așa a decis echipa politică care m-a promovat în funcție, colegii au considerat că voi fi mai util acolo”, a spus Sajin, contactat de TV8.

Acesta spune că Lilian Carmanov, ex-președintele raionului Ialoveni, care a demisionat astăzi, a revenit la funcția de vicepreședinte al raionului. Ghenadie Sajin spune că pentru colegul său Lilian Carmanov nu contează funcția, ci rezultatele: „Ne-am dus acolo ca să muncim, să înregistrăm performanțe”, a spus Sajin.

Noul președinte al raionului Ialoveni spune că nu a demisionat încă din funcția de director al Agenției de Supraveghere Tehnică, dar mai are timp să o facă.

Întrebat de reporterul TV8 de ce nu a confirmat ieri jurnaliștilor de la Ziarul de Gardă, care l-au sunat și l-au întrebat dacă este adevărat că va deveni președintele raionului Ialoveni, acesta a spus că decizia a fost luată aseară, la ședința biroului permanent al partidului și că nu era obligat să sune apoi jurnaliștii și să-i anunțe.

Ghenadie Sajin a fost anterior director al Finpar-Invest SRL, una dintre companiile președintelui Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc. De asemenea, acesta a deținut anterior funcția de șef al Inspecției de Stat în Construcții.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram