/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Șeful de direcție din cadrul SPIA, reținut luni, a fost plasat în arest la domiciliu

missing
20 martie 2019, ora 15:03

Potrivit procurorilor anticorupție, judecătorii de instrucție au admis parțial demersul procurorilor, aplicând atât în privința șefului de Direcție din cadrul SPIA, cât și în privința reprezentantului unui agent economic, arestul la domiciliu pentru un termen de 30 de zile. Procuratura spune că după analizarea argumentelor invocate în încheierea Judecătorilor de instrucție se va decide privind contestarea acesteia.

Anterior s-a anunțat că agentul economic și-a recunoscut vina și colaborează cu ancheta.

Angajatul MAI este vizat în trei cauze penale: trafic de influență, spălare de bani și abuz de serviciu în interes material. Potrivit Alinei Zbancă, purtătoarea de cuvânt a MAI, ar fi vorba despre Ruslan Ghenciu de la SPIA.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram