/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

În atenția șoferilor! Drumul dintre posturile vamale „Giurgiulești” și „Reni” intră în reparație

missing
21 martie 2019, ora 14:03

„Având în vedere lucrările de reconstrucție, dar și fluxul sporit de autocamioane prin respectivul post, aproximativ trei sute de unități în zi, le recomandăm transportatorilor de mărfuri să opteze pentru posturile vamale „Vulcănești-Vinogradovka” sau „Mirnoe – Tabaki” (în cazul mărfurilor supuse controlului sanitar-veterinar și fitosanitar)”, informează Servivul Vamal.

Punctele comune de trecere a frontierei ”Giurgiulești-Reni” și ”Cuciugan-Pervomaisk” sunt renovate în cadrul proiectului „Consolidarea managementului integrat al frontierei de-a lungul frontierei moldo-ucrainene”, finanțat de Uniunea Europeană, cofinanțat de Guvernele Republicii Moldova și Ucrainei și implementat de Organizația Internațională pentru Migrație în Ucraina.

Bugetul proiectului este de peste cinci milioane de euro. Acesta a fost derulat din data de 6 februarie 2018, cu o perioadă de implementare de 28 de luni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram