/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Poliția, despre incidentul dintre Sîrbu și Grigorciuc: A fost inițiată o cauză penală

missing
21 martie 2019, ora 19:19

„La 21.03.2019, ora 15.45, serviciul 112 a fost apelat de către soția domnului Sergiu Sîrbu, care a anunțat despre agresarea deputatului, ea fiind una dintre martorii incidentului. Poliția s-a deplasat la Institutul de Medicină de Urgență, unde a fost internată persoana agresată, pentru audiere și stabilirea tuturor circumstanțelor pe caz”, se spune într-un comunicat al poliției.

Precizăm că Grigorciuc a confirmat incidentul și a precizat că i-a dat deputatului democrat o palmă.

Poliția informează că poliția a inițiat o cauză penală privind comiterea infracțiunii prevăzute de alin.(2) art. 287 Cod penal(Huliganism). Conform legislației persoana bănuită riscă o pedeapsă privativă de libertate de până la 5 ani.

Poliția amintește că Pavel Grigorciuc are o condamnare anterioara de 4 ani cu suspendarea executării pedepsei, pentru acte de huliganism în 2014 și dezordini în masă în anul 2015.

Cu detalii vom reveni ulterior, după audierea altor martori și stabilirea tuturor circumstantelor în care a avut loc fapta investigata.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram