/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

UPDATE. Declarațiile lui Grigorciuc, activistul cel care l-a pălmuit pe deputatul Sergiu Sîrbu

missing
21 martie 2019, ora 16:35

UPDATE. 16:43. Sergiu Sîrbu a fost internat în secția de neurochirurgie, a declarat pentru TV8 ofițerul de presă al Spitalului de Urgență, Cristina Gorea.

Informația a fost confirmată de soția deputatului Ina Sîrbu, care a declarat pentru TV8 că acesta se află în stare gravă. În același timp, și activistul Pavel Grigorciuc a confirmat că el este cel care i-a dat o palmă deputatului.

Acesta a scris pe pagina sa de Facebook că, în timp ce trecea pe lângă cafeneau Penthouse, l-a văzut pe deputatul PDM Sergiu Sîrbu, pe care l-a numit trădător.

„Ca răspuns, Sîrbu m-a insultat public în prezența unor oameni care erau pe terasă, lângă cafenea. Fiind emoționat, i-am dat o palmă pe obraz”, a scris Grigorciuc.

Potrivit lui, după incident, Sîrbu a continuat să-l insulte, iar potrivit activistului, ulterior, alți deputații PDM au ieșit din cafenea și l-ar fi amenințat pe activist. „În acest moment întregul conflict a fost epuizat. Deputații au intrat în cafenea, eu am plecat”, a scris Grigorciuc.

Pavel Gricorciuc a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare, pentru organizarea dezordinilor în masă în timpul unui protest din fața Procuraturii Generale, în toamna anului 2015.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram