/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO/ Presa rusă: Soția lui Șor a devenit proprietara unui Bentley Mulsanne care costă peste nouă milioane de lei

missing
22 martie 2019, ora 14:58

Jurnaliștii mai scriu că mașina dată este una dintre cele mai scumpe modele de Bentley, iar Jasmine a ales și un număr pe măsură – 777.

Precizăm că potrivit declarației de avere prezentate de Ilan Șor la începutul acestui an, soția sa a avut un venit de 3,9 milioane de ruble în ultimii doi ani, adică puțin peste un milion de lei.

În același timp precizăm că deși presa rusă scrie că mașina ar fi fost achiziționată în noiembrie 2018, aceasta nu se regăsește în declarația de avere a proaspătului deputat, atunci candidat. Ilan Șor nu a răspuns la apelurile reporterului TV8 pentru a oferi o reacție.

Interpreta este căsătorită cu Ilan Șor din 2011. Acesta a fost condamnat în iunie 2017, de către prima instanță, la șapte ani și jumătate de închisoare pentru cauzarea de prejudicii statului prin înșelăciune și abuz de încredere. Sentința a fost atacată în instanța de apel atât de procuror, cât și de avocații inculpatului și de reprezentantul SA Banca de Economii. Șor a fost eliberat din arest la domiciliu, iar până la pronunțarea sentinței definitive se află sub control judiciar. Dosarul a ajuns la Curtea Apel Chișinău abia după șase luni, iar în februarie a fost strămutat la Curtea de Apel Cahul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram