Sara Șor, soția proaspătului deputat Ilan Șor, ar fi devenit proprietara unui automobil de model Bentley Mulsanne de culoarea gri-auriu care costă peste nouă milioane de lei, scrie presa rusă. Interpreta s-a afișat cu mașina de lux la înmormântarea Iuliei Nacialova.

Jurnaliștii mai scriu că mașina dată este una dintre cele mai scumpe modele de Bentley, iar Jasmine a ales și un număr pe măsură – 777.

Precizăm că potrivit declarației de avere prezentate de Ilan Șor la începutul acestui an, soția sa a avut un venit de 3,9 milioane de ruble în ultimii doi ani, adică puțin peste un milion de lei.

În același timp precizăm că deși presa rusă scrie că mașina ar fi fost achiziționată în noiembrie 2018, aceasta nu se regăsește în declarația de avere a proaspătului deputat, atunci candidat. Ilan Șor nu a răspuns la apelurile reporterului TV8 pentru a oferi o reacție.

Interpreta este căsătorită cu Ilan Șor din 2011. Acesta a fost condamnat în iunie 2017, de către prima instanță, la șapte ani și jumătate de închisoare pentru cauzarea de prejudicii statului prin înșelăciune și abuz de încredere. Sentința a fost atacată în instanța de apel atât de procuror, cât și de avocații inculpatului și de reprezentantul SA Banca de Economii. Șor a fost eliberat din arest la domiciliu, iar până la pronunțarea sentinței definitive se află sub control judiciar. Dosarul a ajuns la Curtea Apel Chișinău abia după șase luni, iar în februarie a fost strămutat la Curtea de Apel Cahul.