/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Sancțiuni UE și diplomat rus, interzis în Moldova. Jumătate din voturile lui Putin, „falsificate”

/VIDEO/ Activistul Pavel Grigorciuc, cel care l-a agresat pe deputatul Sergiu Sîrbu, a fost plasat în arest pentru 30 de zile

23 martie 2019, ora 18:40

Activistul Pavel Grigorciuc, cel care l-a agresat pe deputatul democrat Sergiu Sîrbu acum câteva zile, a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Hotărârea a fost pronunțată laJudecătoria sectorului Ciocana din capitală. Termenul de 30 de zile este calculat din ziua reținerii – 21 martie.

Judecătorul a admis în întregime cererea procurorului pe acest caz.

Activistul a fost escortat de polițiști din sala de judecată. Pavel Grigorciuc nu a comentat hohărârea instanței.

Ședința de judecată a avut loc cu ușile închise deși atât activistul, cât și avocatul acestuia au solicitat ca ședința să fie publică.

Tot astăzi, după ce magistratul a refuzat să declare deschisă ședința de judecată pe acest caz, Pavel Grigorciuc a cerut recuzarea judecătorului, cerere care a fost respinsă de un alt magistrat.

Activistul este cercetat în urma unei plângeri, formulate în baza acuzației de agresare fizică a deputatului în Parlament, Sergiu Sîrbu. Cauză penală pornită în privința lui Grigorciuc este pentru huliganism. Pentru că l-a lovit pe deputatul PD, el riscă 5 ani de închisoare.

Gepostet von Александр Рошко am Samstag, 23. März 2019

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram